Uutiset 2017

» 19.-20.08.2017
Teimme Camin kasvattajan Leenan (kennel Harahill's) ja Hermannin (Karhunpesän Zeniitti-Zumi) kanssa jälleen reissun Tallinnaan. Sissi tiputti kuitenkin juuri ennen reissua turkkinsa, joten odotukset näyttelyiden suhteen eivät olleet korkealla. Toisin kuitenkin kävi! Sissi sai molempina päivinä junnusertit, joten neidistä tuli Viron juniorimuotovalio. Lauantaina Sissi oli lisäksi VSP-juniori ja VSP, ja sunnuntaina ROP-juniori. Hermannillakin meni vallan hienosti, lauantaina ROP-juniori ja ROP, ja sunnuntaina VSP-juniori ja VSP. Lauantaina tuomarina toimi Michael Papadatos Kreikasta ja sunnuntaina Iren Naarits Virosta.

Katso Sissin arvostelut »

Karhunpesän Boheemi-Beata 19.08.2017 Tallinna KV

 

» 09.07.2017
Sissin näyttelytulosten päivittäminen on jäänyt vähän retuperälle, joten nyt päätin ryhdistäytyä ja päivitin Sissin sivulle viiden viimeisimmän näyttelyn tulokset. :) Toukokuussa Sissi pärjäsi hienosti Lahden ryhmänäyttelyssä ja sai toisen SERTinsä ollen myös VSP. Tallinnassa kesäkuun alussa Sissi oli 4. paras narttu ja Helmi jäi kehästä pois kokonaan karvattomuutensa vuoksi. Suomen Eurasier Kerhon erikoisnäyttelyssäkin käytiin pyörähtämässä Sissin kanssa Hankasalmella. Eukkuja oli paikalla kiitettävän runsas määrä. Sissi sai erinomaisen ja SA:n, mutta ei sijoittunut paras narttu -luokassa. Riihimäen KV näyttelyssä Sissi oli 3. paras narttu ja sai VARA-SERTin. Siellä myös Sissin kasvattaja pärjäsi hienosti ja oli ROP-kasvattaja. Sissikin pääsi osallistumaan kasvattajaryhmään. Tänään kävimme SSKY:n erikoisnäyttelyssä Lahdessa, mutta tällä kertaa tuomari ei Sissistä pitänyt ja Sissi saikin ensimmäisen kerran vain erittäin hyvän.

Katso Sissin arvostelut »

Karhunpesän Boheemi-Beata Lahti RN 14.05.2017

 

» 29.04.2017
Onnea Sissi 1 vuotta!

Karhunpesän Boheemi-Beata 1 vuotta!

» 16.04.2017
Onnea Cami 10 vuotta! Still going strong!

Cami 10 vuotta Cami 10 vuotta

» 07.-09.04.2017
Ihana pieni miniloma taas viihtyisään Tallinnaan. Tällä kertaa reissuun lähtivät ystäväni Leena ja Arto ja heidän eurasier uroksensa Karhunpesän Zeniitti-Zumi "Hermanni". Omista koiristani mukana olivat Sissi ja seuraneitinä Helmi. Sissi tietysti aloitti juoksunsa juuri sopivasti ennen reissua, joten yhteismajoitus muuttui yksilömajoitukseen. :-) Tallinna Winnerissä toivoin Sissille junnu-sertiä, mutta Sissi päättikin korjata koko potin saamalla JUN-SERTin ja ollen myös ROP-juniori, ROP, Tallinn Junior Winner 2017 ja Tallinn Winner 2017! Helmikin yllätti olemalla 2. paras narttu saaden CACIBin! Hermanni oli vielä liian vauva, eikä juoksemisesta tullut oikein mitään, joten tuloksena oli vain ERI/2. Mutta hienosti kaikki koirat olivat reissussa, eikä Hermannin pää onneksi mennyt sekaisin Sissin sulotuoksuista. :-) Tuomarina toimi Maija Mäkinen Suomesta.

Katso Sissin arvostelu »
Katso Helmin arvostelu »

Karhunpesän Boheemi-Beata Tallinn Winner 2017

» 25.03.2017
Näyttelykausi avattiin tänä vuonna Lahden KV näyttelyssä. Sissi osallistui ensimmäistä kertaa junioriluokkaan ja pärjäsi heti hienosti. Tuloksena 2. paras narttu ja ensimmäinen SERT! Tuomarina toimi Jetta Tschokkinen Suomesta.

Katso Sissin arvostelut »

Karhunpesän Boheemi-Beata Lahti KV 25.03.2017

» 03.01.2017
Onnea Helmi 3 vuotta! :-) Congratulations H-litter von Ragnvald 3 years today!

Helmi 3 vuotta